AGM-turizam

AGM Turizam organiziran je kroz više modula koji, integriranih u zajedničku cjelinu daju sveobuhvatan, nezaobilazni alat u radu turističkih subjekata, agencija, turističkih zajednica, hotela, apartmana, vila ….

AGM TURIZAM MODULI

 • Property management system (PMS)
 • Central Reservation System (CRS)
 • Recepcijsko poslovanje
 • Call centar – e-mail komunikacija
 • VOIP sustav za rad call centra
 • Customer Relation Management (CRM)
 • Channel manager
 • Service operation managment
 • Destination Content Management System
 • Agencijsko poslovanje – računi, obračuni, blagajne
 • Document management System (DMS)
 • Sustav podsjetnika i izvješćivanja

AGM Turizam – moduli

PROPERTY MANAGEMENT SYSTEM

unos i upravljanje svim podacima o objektima, opisima, fotografijama, cjenicima, specijalnim ponudama, vlasnicima objekata …

 

central reservation system

centralna evidencija rezervacija, izračuni, upravljanje slobodnim kapacitetima, posebne ponude…

recepcijsko poslovanje

pregled dolazaka, prijava u E-visitor, uputnice, voucheri, automatko skeniranje dokumenata, izračuni,…

call centar

zaprimanje mailova i telefonskih poziva, projektna organizacija evidencije komunikacije prema trećima, VOIP telefonija …

 

agencijsko poslovanje

fakturiranje, fiskalizacija, blagajne, obračuni, žurnali, elektronički platni nalozi, prijenos u knjigovodstvene servise…

dokument management system

digitalizacija dokumenata, klase, urudžbeni brojevi, arhiviranje, povezivanje digitalnog oblika i fizičke lokacije pohrane, potpisivanje dokumenata

REGISTRIRAJTE SE BESPLATNO I ISTRAŽITE MOGUĆNOSTI
SUSTAVA DIREKTNO U ADMINISTRACIJSKOM SUČELJU

Funkcionalnosti

Agendum sustav ima više razina funkcionalnosti. Bazne funkcije koncentrirane su u PMS (Property management sustavu) koji služi vlasnicima objekta za unos i mijenjanje statičkih (značajke, opisi, fotografije) i dinamičkih (cjenici, kalendar) podataka o objektima.

Prodajne funkcije

Prodajne funkcije koncentrirane su u CM – Channel manager modulu a sastoje se od servisa distribucije i sinkronizacije podataka sa ostalim prodajnim sustavima.

Prezentacijske funkcije

Prezentacijske funkcije organizirane su kroz Web stranice/portale kao i kroz opciju pristupa Web stranicama putem pametnih telefona, tableta i sličnih uređaja. Naime, svi produkti Agendum sustava su prilagođeni radu na raznim platformama.

channel manager

Channel manager (CM) je jedan od najznačajnijih alata za poboljšanje i unaprijeđenje prodaje. Agendum CM integriran je sa AI Rentals sustavom. Glavna odlika mu je puni obim sinkronizacije u svim elementima promocijsko-prodajnog procesa što zanči da se osim kalendara i cijena, obavlja i sveobuhvatan transfer podataka o objektima, opisi objekata, fotografije, udaljenosti i sl…

Posebna pozornost posvećena je integraciji sa prodajnim sustavima orjentiranim na prodaju objekata tipa vile, apartmani, kuće… Tako postoji potpuna razmjena podataka sa sustavima:

Booking.com, Atraveo, Trip Advisor, Hometogo, HomeAway, E-Domizil, Interholiday…

 

CMS administracija

Upravljanje sadržajem u Agendum sustavu obavlja se putem profesionalnih sučelja za unos i upravljanje podacima što ih čini jednostavnim i efikasnim za uporabu.

Dodatnu mogućnost daje korištenje standardnih servisa namijenjenih upravljanju sadržajem na Web-ovima kao što su WordPress, Joomla ili klasični HTML editor.

AGENDUM JE IDEALNI ODABIR ZA SVE KOJI SE BAVE TURIZMOM

Unaprijedite i Vi svoje poslovanje i povećajte popunjenost smještajnih jedinica!

Napredne funkcije – RLM

Agendum sustav je funkcionalno povezan sa Rentals Listing Manager-om (RLS), novim proizvodom u dijelu turističkog poslovanja. Rentals Listing Manager može preuzeti sve opterećujuće, ponavljajuće poslove u turizmu. Značajno pojednostavljuje poslovne procese, optimizira vrijeme potrebno za pripremu sezone te “stvara” slobodno vrijeme koje možete posvetiti sebi i svojima.

Što je Rentals Listing Manager?

RLM – Rentals Listing Manager je prvi, sveobuhvatni, profesionalni, one stop servis za privatni smještaj u Europi. Namijenjen je privatnim iznajmljivačima za za aktivno oglašavanje na Internetu, agencijama i ostalim turističkim djelatnostima.

Osnovne funkcije

Preuzimanje svih pripremno-promocijsko-prodajnih poslova oko vaših objekta, povećanje popunjenosti i profitabilnosti, kroz AI modele prati trendove na turističkim tržištima, cijene, potražnju, popunjenost itd.